Легендарният археолог и един от най-великите герои на всички времена Индиана

...
Легендарният археолог и един от най-великите герои на всички времена Индиана
Коментари Харесай

Индиана Джоунс се завръща

Легендарният археолог и един от най-великите герои на всички времена Индиана Джоунс се завръща. Той се включва в ново грандиозно премеждие в " Индиана Джоунс и часовникът на ориста “, което ще излезе по кината на 30 юни 2023 г. 

В петия филм от поредицата, на 80-годишна възраст Харисън Форд отново ще постави иконичната шапка и бич и ще влезе в ролята на професора по археология. Той ще си партнира с Джон Рис Дейвис като емблематичния за поредицата Салах, Фийби Уолър-Бридж като кръщелницата на Инди Хелена и Мадс Микелсен като главния антагонист Волер, пишат от " Форум Филм България “. 

" Индиана Джоунс и часовникът на ориста “ ще хвърли зрителите в конкуренция с времето. Трейлърът разкрива доста от стила, атмосферата и запазените марки на обичаната поредност. Той демонстрира, че Джоунс не е изгубил и парченце от чара и хъса, с който се хвърля в приключенията. 

Действието се развива през 1969 година, когато галактическата конкуренция доближава точката си на шупване. Известният археолог и приключенец е угрижен, откакто Американското държавно управление вербува някогашни врагове от Втората международна война в обезверен опит да изпревари Съветския съюз. Един от тях е някогашен нацист и сегашен член на НАСА, който е забъркан в програмата за кацането на Луната, и който е твърдо решен да прекрои света, както той желае. Индиана Джоунс обаче се впуска в шеметна конкуренция с времето, с цел да му попречи да реализира това. 

В функциите влизат още Бойд Холбрук, Антонио Бандерас, Тоби Джоунс, Томас Кречман, Шонет Рене Уилсън, Оливър Рихтерс и др. 

Режисьор на филма е двукратно номинираният за " Оскар “ Джеймс Манголд, а изпълнителен продуцент - Стивън Спилбърг. По думите на Манголд филмът ще бъде жадуваното от почитателите завръщане към духа на истинската трилогия на Джордж Лукас и Спилбърг. 
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР